Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Велин Терзиев: Имаме контакт с Коко Динев, дано се случи най-доброто за Локомотив (аудио)

Велин Терзиев от фен клуба на Локомотив Пловдив говори днес пред медиите по време на протеста на “черно-белите” привърженици пред община Пловдив.

“Искаме да сезираме органите и те да си свършат работата един път както трябва. Нека да намерят, кой го е направил това и кой го е поръчал това запалване на автомобила. Не искам да коментираме акциите на Локомотив, когато има развитие тогава пак ще се видим. Ние не сме нито следствие нито прокуратура. Ние сме тук пред общината, за да намерят тези хора, които извършиха този акт.

Имаме контакт с Коко Динев, да се надяваме, че ще се случи най-доброто за Локомотив. Господин Динев направи достатъчно, време е тима да тръгне в друга посока. Мисля, че нещата ще се случат”, завърши той.

Още по темата:

Над 100 привърженици на Локомотив протестираха пред община Пловдив

Пашев: ДЮШ на Локомотив застава зад Диан 

TribunaPlovdivTV: Димитър Ботушаров: Органите трябва да си свършат работата baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker