бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Валя Гугуманова благодари на “черно-бялата” общност за подкрепата

Съпругата на починалия фен на Локомотив (Пд) Жоро Гугуманов Валя публикува благодарствени писмо към тези, които подадоха ръка на нейното семейство в тежките за него дни.

Ето какво написа тя в форума на “черно-белите” фенове mainite.bg:

От името на цялото ми семейство искам да изкажа огромната си благодарност към всички наши приятели, феновете на Локомотив Пловдив, фракциите на черно-белите от цял свят, футболния клуб, г-н Атанас Узунов, пловдивчани и бизнесмени, които ни подадоха ръка в този ужасно труден момент за нас.

Още не мога да повярвам, колко много хора се отзоваха на инициативата, организирана от феновете на Локо Пд и дариха средства, за да ни помогнат. Никога няма да забравя тази помощ, която бе материална, но за мен и децата ми тя бе и морална подкрепа.

Благодаря ви от мое име, от името на децата ми и разбира се от името на обичания от всички нас Георги.

Георги винаги е бил част от огромното черно-бяло семейство. Благодаря ви, че след неговата трагична кончина вие помогнахте на мен, децата ми и цялото ми семейство, а не ни оставихте сами.
Бъдете благословени.

Валентина Гугуманова

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker