Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Важна информация за привържениците на Ботев и билетите за дербито

След като ръководството на Ботев Пловдив отказа да продава билетите за дербито на Пловдив, от Локомотив се наеха да организират разпостранението на ценните хартийки.

Припомняме, че се стигна до тук след като “жълто-черните” не бяха доволни от броиката и цените на билетите, които им бяха отпуснати.

След поредната среща между ръководство и полиция, стана ясно, че билетите за запалянковците на “канарчетата” ще се продават пред сектора за гости, като органите на реда ще осигурят да няма проблеми с влизането на стадиона.

Преди началото на срещата, от 17.00 ч., привържениците на ПФК Ботев ще преминат организирано от стадион “Христо Ботев” до сектора за гостуващата агитка на стадион Локомотив. Шествието ще бъде съпроводено от полицейски служители и ще е по маршрут: бул. “Източен” – бул. “Менделеев” – бул. “Освобождение” – ул. “Димитър Ризов”.

Продажбата ще започне точно в 18:00 часа и ще тече до изчерпване на количествата.

Следи всичко преди и след Дербито на България със специалната категория на TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

5 Коментара

  1. Мощно на първа и влизаме 2к вътре на стадиона и ще сме повече от мангасаритееее.Ботееевввввв ще прегърне Купатааааааа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker