бетано най-добър сайт за слот игри
В чужбинаДруги спортовеНационалиПловдивчаниТенис

България не успя срещу Беларус

България водена от Дора Рангелова и с Цвети Пиронкова загуби от Беларус с 0:3 в двубой от евроафриканската група I в неофициалното отборно първенство за жени Фед къп.

Националките ни загубиха в първата среща между вторите ракети на двата тима, след като Елица Костова загуби от Олга Говортсова с 2:6, 3:6.

В мача на първите ракети в невероятна драма бившата номер 1 в света Виктория Азаренка успя да победи най-добрата ни тенисистка пловдивчанката Цветана Пиронкова. Двубоят започна зле за Цвети, която загуби първия сет с 3:6, но след това се върна в мача след 6:2. В последния трети сет Пиронкова поведе с 4:2, но допусна пълен обрат и след 7:5 Азаренка спечели двубоя.

В срещата на двойки, която вече беше без значение Диа Евтимова и Виктория Томова загубиха от Вера Лапко и Аляксандра Саснович с 5:7, 1:6.

Така Беларус си осигури плейоф за влизане в Световна група II, а България остава в групата, като утре нашите момичета играят с Грузия, която победи Португалия и на практика прати португалките на плейоф за оставане в групата.

bet posleden

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker