Извън БългарияФутбол

БФС прибира 1 милион лева от държавата!

За първи път държавата ще даде мощна парична подкрепа за Българския футболен съюз, стана ясно от изнасянето на финансовите средства, които ще получат спортните федерации през 2016 г.

БФС ще получи един милион 1 лева за дейността си. Парите ще бъдат за развитието на детско-юношеските школи. Най-сериозно е орязването на художествена гимнастика. Цели 300 000 лева по-малко ще получи през 2016-а централата, оглавявана от Илиана Раева. Грациите ще вземат тази година 1,416 млн. лв.

“Няма как да съм доволна от това. Не съм запозната още в детайли, но най-вероятно орязани са техническата част и дневните на състезателите”, каза пред “Меридиан Мач” Илиана.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker