Ботев ПловдивДюшФутбол

Бултрас: След 40 години чакане Ботев (Пд) е на крачка от титлата!

Феновете на Ботев (Пд) призоваха за подкрепа към юношите на “жълто-черните” в предстоящия исторически двубой срещу ЦСКА-София, който е утре в Коматево.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса

Една от най-успешните формации на “жълто-черния” клуб е на крачка от историческа шампионска титла след цели 40 години. Момчетата на Стефан Стоянов се изправят в събота (12.05) на централния терен на клубната база срещу отбора на ЦСКА тире София в мач от 27-я кръг на U17. Вярваме, че двубоят, който е от 15:30 часа, ще предизвика огромен интерес сред “жълто-черната” общност, а базата отново ще се превърне в АД за съперника на нашите момчета, както беше и преди 3 години на финала във Велинград срещу отбора на Димитър Телкийски – Мечо и неговия любим вЛевски.

Двата тима са съответно първи и втори в класирането, а при победа, Ботев ще грабне титлата три кръга преди края. В класирането освен пред ЦСКА тире София, сме и пред Левски и Лудогорец. Левски и ЦСКА тире София са с равни точки, но сме с по-добри показатели от двата отбора в преките мачове.

Срещата ще е със свободен вход!

ЗА СТАТИСТИКАТА

Юношите на ПФК “Ботев” Пловдив не са печелили елитна юношеска група от цели 40 години (1978 година).

Момчетата на Стефан Стоянов са 3-кратни носители на Купи и Републикански първенства, а при победа ще станат най-успешния набор в историята на “жълто-черния” клуб
На финала във Велинград 2015 година феновете оказаха огромна подкрепа към момчетата и така започна техният поход, тъй като тогава спечелиха първата си купа и то срещу Левски.

Този набор подкрепиха със специален клип протеста за Колежа на път за гостуване в официален мач преди месец.

Време и ние да ги подкрепим!
Нека напълним базата в Коматево и заедно с момчетата на Стефан Стоянов вдигнем титлата още у дома, в Пловдив!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker