бетано най-добър сайт за слот игри
Букмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияФутбол

Букмейкър: ЦСКА – София ще търси задължителна победа от Септември

Третият отбор в класирането на Първа Лига ЦСКА – София гостува на Септември (София) в среща от 10-ия кръг на българския футболен елит.

Срещата е в събота с начален час 17:30. Тимът на “армейците” в последния кръг записа поражение от Левски в така нареченото Вечно дерби.


Сега обаче пред момчетата на Ел Маестро излиза не толкова претенциозния тим на Септември, който през този сезон определено изпитва сериозни трудности. Наследникът на Ники Митов – Христо Арангелов, който до скоро бе асистент в клуба, получи вот на доверие от собственика Румен Чандъров да изпълнява функцията на старшия на пейката.

Треньорската рокада едва ли ще успее да повлияе на изхода на двубоя, предвид формата на Септември, които до момента имат единствено 4 точки, след една загуба и едно равенство.

От друга страна, ”армейците” ще излязат за трите точки, които ще ги оставят в битката за първото място, от което за момента изостават с три пункта.

Букмейкърите поставят ЦСКА – София като фаворит и определят 1.25 коеф. за победа на гостите. Победа за домакините е поставена под космическото 9.00 коеф.

Коефициенти от bet365 за срещата и ПРОГНОЗА:

Победа за Септември: 9.00

Равенство: 5.50

Победа за ЦСКА – София: 1.25

Над 2.5 гола в мача: 1.95

Под 2.5 гола в мача: 2.00

Прогноза: Победа на ЦСКА – София с -2 Хендикап – 3.10 коеф.

Виж още десетки опции за залог на тази среща на най-добри коефициенти, според проучване на екипа на TribunaPlovdiv.bg.


НОВО: Компанията вече предлага и опции Затвори залог, чрез която можеш да затвориш своята печалба мигновенно или Промяна на залог, чрез която можеш веднага да промениш свой залог.

bet365 предлага и множество бонуси за клиенти, които до момента нямат регистрация в сайта. Виж повече с промокода за бонус от тук>>

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 05.10.2018 17:41 и подлежат на промяна от букмейкъра. Отговорна игра 18+

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker