БукмейкърИзвън БългарияФутбол

Букмейкър: Левски ще победи разколебания Лудогорец

Левски (София) посреща Лудогорец в дербито на 25-ия кръг на Първа лига.

Двата отбора излизат един срещу друг в неделя от 17:30 часа на стадион „Виваком Арена“. Срещата се очаква да бъде изключително интересна в предвид историята на мачовете, които ни представят двата отбора, когато се срещнат помежду си.

Друг ключов фактор в двубоя са трите точки, които са силно желани и от двата отбора.

Световният лидер в спортните залагания bet365 определя интересни ставки за двубоя. Привържениците на Левски и изобщо всички, които считат Левски за фаворит могат да играят на коефициент от 2.75, докато победа за Лудогорец е оценена на 2.37.

Преди двубоя, Левски се намира на второто място с актив от 51 точки, като изостава на 5 от лидера Лудогорец, който обаче е и с мач повече.

Трите точки, които ще вземе победителя от срещата определено са важни и за двата отбора, тъй като на практика могат да решат титлата.

Лудогорец обаче има проблеми в своята игра и организация, а това със сигурност ще бъде използвано от Левски, които са в еуфория след смяната на собствеността и добрите игри на отбора.

Прогнозата на екипът ни е победа за Левски, които ще се справят с разколебания Лудогорец.

Коефициенти от bet365 за срещата + ПРОГНОЗА:

Победа за Левски : 2.75

Равенство: 3.25

Победа за Лудогорец: 2.37

Над 2.5 гола в мача: 1.85

Под 2.5 гола в мача: 1.95

Прогноза: Победа за Левски – 2.75

Виж още десетки опции за залог на тази среща на най-добри коефициенти, според проучване на екипа на TribunaPlovdiv.bg ТУК.

НОВО: Компанията вече предлага и опции Затвори залог, чрез която можеш да затвориш своята печалба мигновенно или Промяна на залог, чрез която можеш веднага да промениш свой залог.

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 08.03.2019 14:03 и подлежат на промяна от букмейкъра. Отговорна игра 18+

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg