Букмейкърски новини и казино бонусиФутбол

Букмейкър: Левски срещу ЦСКА в битка за важни три точки + 30.0 коеф. за гол в срещата

Отборите на Левски (София) и ЦСКА – София се изправят един срещу друг в неделя във Вечното дерби.

Двата тима не се намират в най-добрата си форма, но в такива мачове, често тимовете надскачат себе си. Да не забравяме й че двубоят се очаква с огромен интерес в предвид историята на мачовете, които ни представят двата отбора, когато се срещнат помежду си.

Световният лидер в спортните залагания bet365 определя предлагат интересни ставки за двубоя. Привържениците на Левски и изобщо всички, които считат Левски за фаворит могат да играят на коефициент от 2.35, докато победа за ЦСКА е оценена на 2.90.

Преди дербито ЦСКА – София се намира на втора позиция с актив от 48 точки, докато Левски е трети с три по-малко. Трите точки ще са от изключително значение и за двата отбора, тъй като лидера Лудогорец на два пъти сгреши от началото на втория полусезон, като победа в неделя ще ги приближи сериозно до първенеца.

Формата на двата отбора, както казахме вече не е най-добрата. За последните 5 мача ”армейците” са спечелили 10 точки, докато ”сините” са с 8 точки.

В двубоя се очаква да има голове, тъй като последният път когато двата отбора завършиха 0:0 бе през далечната 2013 година. Оттогава насам, винаги един от двата отбора бележи попадение, като в повечето случаи мачовете завършват дори над 2.5 гола. Тук идва и страхотна бонус оферта от Betfair, които предлагат 30.0 коефициент да има гол в двубоя.

Бонус коефициентът е достъпен само за нови клиенти, така че ако нямате акаунт в Betfair, то възможността да си направите такъв сега и да вземете 30.0 коеф. за гол в мача е добра.

Коефициенти от bet365 за срещата + ПРОГНОЗА:

Победа за Левски : 2.35

Равенство: 3.20

Победа за ЦСКА: 2.90

Над 2.5 гола в мача: 2.25

Под 2.5 гола в мача: 1.61

Прогноза: Над 2.5 гола в мача – 2.25

Виж още десетки опции за залог на тази среща на най-добри коефициенти, според проучване на екипа на TribunaPlovdiv.bg ТУК.

НОВО: Компанията вече предлага и опции Затвори залог, чрез която можеш да затвориш своята печалба мигновенно или Промяна на залог, чрез която можеш веднага да промениш свой залог.

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 22.02.2019 16:38 и подлежат на промяна от букмейкъра. Статията е с изцяло информативен характер. Отговорна игра 18+

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker