Букмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияЛокомотив ПловдивФутбол

Букмейкър: Левски и Локомотив излизат в дербито на 21-ия кръг за ценни три точки

Отборите на Левски (София) и Локомотив (Пловдив) се срещат в дербито на 21-ия кръг на Първа лига.

Двата отбора излизат един срещу друг в неделя от 17:30 часа на стадион “Виваком Арена”. Срещата се очаква да бъде изключително интересна в предвид историята на мачовете, които ни представят двата отбора, когато се срещнат помежду си.

Световният лидер в спортните залагания bet365 определя предлагат интересни ставки за двубоя. Привържениците на Левски и изобщо всички, които считат Левски за фаворит могат да играят на коефициент от 1.40, докато победа за Локомотив е оценена на 8.00.

Преди двубоя, Левски се намира на третото място с актив от 41 точки, като изостава на 10 от лидера Лудогорец, който обаче е и с мач повече. Локомотив е осми с 25 точки, като поставената цел от собственика Христо Крушарски, а иммено влизане в Топ 6 е на шест точки.


Трите точки, които ще вземе победителя от срещата определено са важни и за двата отбора. ”Сините” след промените, които претърпяха в последните седмици ще са устремени към победата, която ще ги остави в борбата за второто място, а защо не при добро стечение на сезона и за битката за първото място.

При Локомотив нещата не изглеждат чак толкова розови. ”Смърфовете” се нуждаят от трите пункта, за да могат да се доближат до Етър и Черно море, които също спорят за шестата позиция.

Коефициенти от bet365 за срещата + ПРОГНОЗА:

Победа за Левски : 1.40

Равенство: 4.33

Победа за Локомотив: 8.00

Над 2.5 гола в мача: 2.05

Под 2.5 гола в мача: 1.75

Прогноза: Над 2.5 гола в мача – 2.05

Виж още десетки опции за залог на тази среща на най-добри коефициенти, според проучване на екипа на TribunaPlovdiv.bg ТУК.

НОВО: Компанията вече предлага и опции Затвори залог, чрез която можеш да затвориш своята печалба мигновенно или Промяна на залог, чрез която можеш веднага да промениш свой залог.

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 16.02.2019 13:26 и подлежат на промяна от букмейкъра. Отговорна игра 18+

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker