бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивБукмейкърски новини и казино бонусиФутбол

Букмейкър: Ботев е абсолютен фаворит срещу Дунав

Ботев (Пловдив) посреща в събота от 15:00 часа тима на Дунав (Русе). Срещата ще открие съботният футболен ден в българското първенство, под жарките слънчеви лъчи на базата на “канарчетата” в Коматево.

TribunaPlovdiv.bg продължава рубриката си “Букмейкър“, в която ви представяме ревю с коефициенти преди мачовете на Ботев и Локомотив.

Отборът на Ботев съвсем логично е абсолютен фаворит в двубоя, като това е мнението и на световният букмейкър – bet365. От десетте си мача до момента, ”канарчетата” имат 4 победи, 2 равенства и 4 загуби. Те се намират на шестото място с актив от 14 точки. Победата в съботния ден ще ги изравни по точки с градския съперник Локомотив, който пет часа по-късно излиза срещу четвъртия Берое.

Пълен актив точки за момчетата на Николай Киров също ще означава допълнителна глъдка спокойствие за класиране в Първата шестица. Причина затова гостуването на Славия в този кръг ще играе на лидера в класирането Левски, който ще се очаква да си вземе трите точки безпроблемно.

Дунав от своя страна през този сезон се очертава като отбор, който ще се бори за оставане в елита на България. До момента ”русенци” имат 2 победи, 2 равенства и цели 6 загуби. В последния си двубой, Дунав измъкна равенство 1:1 с Берое, а преди това отново взе точка от Верея.

Гостуването на Ботев (Пловдив) се очаква да бъде изключително трудно за Дунав и най-логичният изход от двубоя е победа за “жълто-черните” оценена от букмейкърите като 1.40 коеф.

Коефициенти от bet365 за срещата:

Победа за Ботев: 1.40

Равенство: 4.00

Победа за Дунав: 6.50

Над 2.5 гола в мача: 2.00

Под 2.5 гола в мача: 1.80

Прогноза: Победа за Ботев – 1.40 коеф.

Виж още десетки опции за залог на тази среща на най-добри коефициенти, според проучване на екипа на TribunaPlovdiv.bg.


НОВО: Компанията вече предлага и опции Затвори залог, чрез която можеш да затвориш своята печалба мигновенно или Промяна на залог, чрез която можеш веднага да промениш свой залог.

bet365 предлага и множество бонуси за клиенти, които до момента нямат регистрация в сайта. Виж повече с промокода за бонус от тук>>

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 05.10.2018 17:31 и подлежат на промяна от букмейкъра. Отговорна игра 18+

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker