Ботев ПловдивТопФутболЦСКА София

Брутални мерки за сигурност за Ботев – ЦСКА! Блокират движението в Пловдив

Полицията в Пловдив е предприела необходимите мерки за охрана на обществения ред във връзка в провеждането на футболната среща между отборите на Ботев (Пловдив) и ЦСКА-София, информираха от Областната дирекция на МВР.

Преди, по време и след приключване на двубоя униформените ще се грижат за пътната безопасност и недопускане на противообществени прояви на територията на целия град. Осигурено е засилено присъствие на патрулиращи полицейски екипи, които да реагират незабавно на всеки сигнал за нарушение, уточниха още от ОДМВР – Пловдив.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

На изградените контролно-пропускателни пунктове в района на стадиона ще бъдат извършвани щателни проверки на всички посетители, а за да се избегне струпване на желаещите да гледат мача, входовете на спортното съоръжение ще бъдат отворени от 17:00 часа. Униформените няма да допускат лица без документ за самоличност; под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия; малолетни без пълнолетен придружител. При установяване на забранени предмети и вещи, притежателите им ще бъдат отвеждани и задържани в полицейския арест. Всички нарушители ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

tribunasofia

Създадена е организация привържениците на гостуващия отбор да бъдат посрещани от полицейски служители на километър 118 на АМ “Тракия” посока Бургас /паркинг на ресторант “Хепи”/ и на път II-86 /до кръгово кръстовище с Асеновградско шосе/, след което превозните им средства групово да бъдат съпроводени за паркиране на ул. “Димитър Ризов”.

Със заповед на кмета на община Пловдив за времето от 18:00 до 23:00 часа ще бъде спряно изцяло или поетапно движението на МПС и автобуси от масовия градски транспорт по следните участъци от пътната мрежа:

– бул. “Източен”, от кръстовището с бул. “Княгиня М. Луиза” до кръстовището с бул. “Санкт Петербург”;

– ул. “Богомил”, от кръстовището с бул. “Източен” до кръстовището с ул. “Лев Толстой”;

– ул. “Димитър Ризов” и ул. “Цветан Лазаров”, от кръстовището с бул. “Освобождение” до кръстовището с бул. “Санкт Петербург”;

bet365
– ул. “Варшава”, от кръстовището с ул. “Богомил” до кръстовището с ул. “Славянска”.

Двубоят между Ботев и ЦСКА от 10-ия кръг на Първа лига ще се играе в петък, 22 септември, от 20:00 часа на стадион “Христо Ботев”.

🍓 BULKY FRUITS 🍓и Ваня Джаферович само в Alphawin от Amusnet Interactive

Подобни

Един Коментар

  1. Защо трябва да се блокира града за шепа малоумни момченца с лилави венци Изгрев бойс (Столипиново)!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker