бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Бруно Акрапович пред TribunaPlovdiv.bg: Напуснаха ни важни играчи, пожелавам си два типа отбори за Лига Европа

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде пресконференция след първата тренировка за новия сезон, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Почивката беше къса, но и хубава. Първата тренировка бе както винаги по-лесна. Някои футболисти имаха празник, други изпуснаха самолети.

Селекцията още не е завършена. Напуснаха ни играчи, които бяха качествени. Ще направя всичко възможно да намерим футболисти, които да ги заменят. Мисля, че няма да има още напускащи. Жал ме е за тези, които напуснаха. Буна има шанс да остане, но не знам колко голям е той.

Надявам се да намерим правилните футболисти сега, а затова ще ни трябва късмет. Иска ми се да намерим по-бързо играчи, за да стане по-лесно сформирането на отбора.

Ако всяка година правим нов отбор ще има трудни резултати. За да имаш форма, каквато искам аз, трябва да се подготвим на време.

Пак казвам, искам български играчи. Опитват се хората да намерят играчи. От март търсим, сега ще видя тези, които са дошли. Нямаме много време и трябва да ги търсим по-бързо.

Сменях схемата повече пъти миналата година, защото срещу някои е много трудно да се играе с 3-5-2.

В ситуацията сега, когато имаме изгубени играчи, трудно ще стане да бием силните отбори, ако не намерим добри техни заместници. За момента не мога да ви кажа, че някои от младите може да замени стари и качествени играчи, каквито ни напуснаха.

Изненадан съм, че много отбори ходят в чужбина да се подготвят, когато тук има толкова хубави планини. Имаме три контроли, като търсим и четвърти за проверка. На мен ми харесва да играем с българи.

В Лига Европа си пожелавам или да имаме силен отбор, да е пълен стадиона или да има противник, който можем да победим. Няма да е лесно, всички инвестират пари и ние искаме да преминем в следващия кръг.

За мен е перфектно да играем тук у дома, защото така ще можем да се покажем в града. Ще стане хубава атмосфера, която ще ни помогне и в първенството. Тази еуфория е много важна за мен. Надявам се да сме доволни отново.

На мен не ми трябва много време, за да размишлявам. Два-три дни след финала вече отново работих по нещата за отбора. Всичко, което стана след финала бе фантастично.

За да постигнем целите, които Христо Крушарски е казал, трябва да имам всички играчи в брой. Ако ми липсват 5-6 титуляри, не знам дали това може да стане. Не искам да казвам нищо негативно. Нямаме още официален трансфер. На никой футболист не му харесва да остави момичетата и морето и да дойде да тренира тук сега един час. Трудно е да мотивираш играчите в първа тренировка, а така лесно виждам кой иска и кой не иска да играе и да се развива”, заяви Акрапович пред TribunaPlovdiv.bg.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker