бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Бруно Акрапович: Играчите ми играят когато им е удобно, явно още празнуват Купата

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович сподели мнението си след загубата от Черно море с 3:1 в първия кръг на новия български шампионат.

”Заслужена загуба за нас. Не направихме това, което планирахме. Само първите 25 минути се случваха така както исках. Имахме възможности, но при първата грешка допуснахме гол. При втората се случи същото. Третия гол пак бе от наша грешка. Имаше играчи, които някак не чуваха какво им казвам или не искаха да го чуват. Това е моя работа и трябва да го променя.

Имам играчи, които играят когато им е удобно. Когато няма притеснение. В такива мачове трябва да покажеш зъби, а не да играеш с петички и такива неща. Загубихме много, много ситуации, а срещу такъв противник нещата няма как да се получат.

Играем когато ни е удобно, а футболът е трудна работа. Тези играчи, които не дават всичко от себе си за тези 90 минути.. как да не загубим точки.

Всички ме разочароваха, от вратаря до нападателя. Не е нещо единично. Дай Боже да е от голямо желание, но днес не е от това. Кога можем ние да подценим нещо? Някои още явно празнуват Купата.

Много съм ядосан, играчите трябва да променят това, иначе ще има проблем.

В Европа на 100% ще изглеждаме по друг начин. В такива мачове, няма да липсва мотивация. Аз искам тя да е във всеки двубой. Не може един професионален играч да си избира срещу кой отбор ще играе.

Спартак или Радник? Едните са по-технични, другите са по-физически здрави. Първата ни грешка е да говорим за Радник, а ние имаме мач в петък и нещата може да се объркат много, ако не спечелим.

Витанов беше контузен преди мача, това бе проблем за мен”, заяви Акрапович.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker