Ботев ПловдивФутбол

Бразилец от Ботев (Пд) аут за Берое

Проблемите в Ботев Пловдив сякаш нямат край. Нападателят Диого Кампос отново е получил контузия и почти сигурно ще пропусне дербито с Берое в събота.

“Битката за Тракия” е от 18:45 часа под Аязмото. Така Белия отново ще разчита само на Стивън Петков за върха на атаката. Освен това вратарят Иван Чворович е с гнойна ангина и висока температура и вече втори ден не тренира със своите съотборници. Това поставя участието му в дербито с Берое под сериозна въпросителна. Трайно контузени пък са централният защитник Димитър Пиргов и третият вратар Мартин Димитров. Така, ако Чворович не се оправи, Белия ще разчита под рамката реално само на поляка Даниел Кайзер.

Николай Киров отново ще трябва да мисли много сериозно за състава, с който Ботев ще излезе на градския стадион в Стара Загора за срещата в събота. А настояването му пред ръководството за спешна селекция е все по-основателно.

В плановете на Киров е халфът на Етър Чавдар Ивайлов. Наставникът се надява да подсили отбора и с нападател и защитник. Ситуацията обаче е доста сложна заради ограничения бюджет на канарчетата и свития пазар в България в момента. Затова на Белия са били предложени няколко играчи от чужбина, които той е гледал на дискове.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker