Ботев ПловдивБукмейкърски новини и казино бонусиТопФутбол

Ботев ще търси втори успех в първенството срещу лидера в Първа лига, ето фаворита на Бетано + бонуси за феновете

Отборът на Ботев (Пловдив) приема ЦСКА 1948 в среща от десетия кръг на Първа лига. “Канарчетата” влизат с доста минорно настроение в двубоя, след като загубиха дербито на Пловдив от Локомотив, а и до момента имат едва един успех.

Възпитаниците на Желко Копич ще направят и невъзможното за да се реваншират на своите фенове, които със сигурност не са очаквали подобен старт на новия шампионат, имайки предвид, че само преди няколко месеца грабнаха бронзовите медали.

Новият букмейкър в България – Betano, който вече стана любим на редица българи определи много добри коефициенти за двата отбора. Победа за “канарите” е оценена на 2.65коефициент, докато ставката за успех на “армейците” е 2.62 коефициент. Равенството е поставено под 3.40.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

🚨Специално сега за Нови Клиенти в Betano има Бонус до 300лв. за Спорт + 30лв. Безплатен залог. Ето как да вземете бонусите:

  • За да вземете бонусите е нужно да нямате регистрация в сайта до момента. При регистрация сега през промолинка ТУК и ще получите активирате бонусите и ще може да им се насладите на събития по ваш избор.
  • По време на регистрация, в полето Промоционален код въдете кода BGBONUS

⭐️Специално сега, за всеки нов клиент Betano предлага Начален Бонус Спорт, който ви донесе до 300 лв. Бонус + 30 лв. Безплатен Залог за спорт⭐️

От своя страна играчите на Любо Пенев се представят повече от фантастично и оглавяват временното класиране в шампионата. “Червените” показват много стойностен футбол и сега отново ще търсят трите точки, за да защитят позицията си.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Бетано добавя и интересни коеф. за голове в мача. Над 2.5 гола в мача е 1.87 коеф., а Под 2.5 е 1.93 коеф. Сайтът определят много добра ставката за Ботев да победи в двубоя и в него да има общо Над 1.5 гола3.20 коеф. От друга страна ЦСКА 1948 да победи и Над 1.5 е 3.25.

Срещата между Ботев и ЦСКА 1948 е в петък (09.09) и започва в 20:00 часа, като всичко около мача, включително и стартовите състави ще научите първо в TribunaPlovdiv.bg.

🚨По време на регистрацията в сайта, в полето Промо код може да използвате и да въведете кода BGBONUS за активация на всички налични промоции.

*Коефициентите са актуални към 18:30 часа на 08.09.2022. като компанията си запазва правото да прави промени по тях.

Ново Колело на Късмета: Безплатни Завъртания и Залози, Всеки ден, Всеки печели

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker