Ботев ПловдивБукмейкърски новини и казино бонусиЛевски СофияТопФутбол

Ботев ще спира Левски на Герена, ето кой е фаворит на експертите + големи бонуси за феновете

Отборът на Ботев (Пловдив) гостува на Левски в София в едно от дербитата на тринадесетия кръг в Първа лига. “Канарчетата” успяха да се наложат на Славия в Коматево в последния кръг, като сега отново ще търсят положителен резултат.

Пловдивчани играят изключително трудно на “Герена”, като през миналата година успяха да спечелят като гост на “сините” за първи път от 31 години.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Новият букмейкър в България – Betano, който вече стана любим на редица българи определи много добри коефициенти за двата отбора. Победа за „сините“ е оценена на 1.45 коефициент, докато ставката за успех на “канарчетата” е 7.20 коефициент. Равенството е поставено под 4.45.

🚨Специално сега за Нови Клиенти Betano има Бонус до 300лв. за Спорт + 30лв. Безплатен залог + 20 лв. Безплатен залог за този кръг в Първа лига

    • За да вземете бонусите е нужно да нямате регистрация в сайта до момента. При регистрация сега през промолинка ТУК и ще получите активирате бонусите и ще може да им се насладите на събития по ваш избор.
    • По време на регистрация, в полето Промоционален код въдете кода BGBONUS
    • Отворете Мисия: Първа лига и кликнете Участвай
    • Поставете множествен залог с 2+ селекции на мачовете от Първа лига на България за поне 20 лв. С коефициент, равен или по-висок от 1,65 на поне една от селекциите.
    • Независимо от изхода на мачовете, ще получите 50% от залога си обратно под формата на Безплатен залог до 20 лв, когато залозите ви бъдат уредени!

 

⭐️Специално сега, за всеки нов клиент Betano предлага Начален Бонус Спорт, който ви донесе до 300 лв. Бонус + 30 лв. Безплатен Залог за спорт⭐️

От своя страна възпитаниците на Станимир Стоилов се намират в много добра форма. Преди паузата за националните отбори те категорично надиграха ЦСКА-София и победиха с 2:0 във Вечното дерби, а веднага след нея удариха и Берое с 0:1 в Стара Загора.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Бетано добавя и интересни коеф. за голове в мача. Над 2.5 гола в мача е 1.91 коеф., а Под 2.5 е 1.90 коеф. Сайтът определят много добра ставката за Левски да победи в двубоя и в него да има общо Над 1.5 гола1.75 коеф. От друга страна Ботев да победи и Над 1.5 е 10.00.

🚨По време на регистрацията в сайта, в полето Промо код може да използвате и да въведете кода BGBONUS за активация на всички налични промоции.

Срещата между Левски и Ботев е в събота (08.10) и започва в 20:00 часa, като всичко около мача, включително и стартовите състави ще научите първо в TribunaPlovdiv.bg.

*Коефициентите са актуални към 15:00 часа на 07.10.2022г. като компанията си запазва правото да прави промени по тях.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker