бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев чака половин милион за Косоко

Ботев трябва да получи около 250 000 евро за звездата си Омар Косоко.

Известно е, че той изигра последния си мач с жълто-черната фланелка срещу Маритимо и днес пътува за ОАЕ. Омар Косоко ще бъде в компанията на административния директор на Ботев Иван Йотков, който трябва да финализира трансфера на играча.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. сега оттук >>>

Цената на Косоко е съвсем прилична при положение, че договорът му с клуба от Пловдив изтича след 5 месеца и тогава можеше да си тръгне като свободен агент, пишат колегите от plovdivnews.bg.

Омар Косоко обеща да вкара гол в последния си мач срещу Маритимо, но въпреки старанието си, не му се откри нито една възможност. От Ботев вече започнаха да му търсят заместник, като „жълто-черните“ ще опитат да привлекат свободен агент, но са склонни дори да платят малка трансферна сума за наистина качествен играч.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker