Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев с трети опит да отбележи гол и победа на “Колежа”

Ботев (Пловдив) приема Локомотив София във втория кръг на плейофите за седмото място в Първа лига. За “канарите” сезонът приключи, но те ще опитат да се реваншират на своите фенове и да вземат първи успех на “Колежа” след неговото откриване.

Пловдивчани дори нямат отбелязан гол на новото си съоръжение, така че днес е добра възможност да променят тази статистика.
От своя страна столичните железничари също нямат шансове за седмата позиция, като те са само теоретични.
През седмицата стана ясно, че наставникът Бруно Балтазар ще води тима в оставащите мачове до края на сезона, след което ще напусне клуба. Същото важи и за Азрудин Валентич, който бе със статут на съветник по спортните въпроси на боса Антон Зингаревич.
Любопитен е и треньорският сблъсък в днешния мач. Именно наставникът на Локомотив Станислав Генчев е спряган за наследник на Бруно Балтазар в Ботев след края на сезона.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker