бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев показа, че е третият най-силен отбор в България

В рамките на седмица Ботев Пловдив премери сили с главните претенденти за шампионската титла в България – ЦСКА-София и Лудогорец. Футболистите на Азрудин Валентин загубиха и двата мача, но в нито един от тях не бяха надиграни.

Напротив – и в двете срещи имаше отрязъци, в които канарчетата владееха инициативата и изглеждаха като отбора, който по-усилено търси победата и има повече аргументи. Въпреки че централният нападател Антоан Бароан почти не взе участие заради контузия, Ботев създаде много голови положения и при повече късмет можеше в момента да е лидер в класирането.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Сега е на трета позиция, която напълно отговаря на възхода, който тимът показва през този сезон. Арда и градският съперник Локомотив, които през изминалата кампания бяха подгласници на лидерите, през този сезон са доста по-надолу в таблицата, отстъпвайки място на хита на настоящия сезон – момчетата на Азрудин Валентич. А разнообразието в атака, доставено от Неделев, Току и Маркиньос, предвещава още по-добри дни за жълто-черните фенове.
В срещите си с лидерите Ботев показа, че е третият най-силен отбор в България, и то въпреки съдиите и така хвалената от БФС – ВАР система. И срещу ЦСКА-София, и срещу Лудогорец тънки и спорни положения за засада бяха отсъдени в ущърб на канарчетата – отмениха им гол на Маркиньос в София и зачетоха такъв на Сотириу в Коматево.
„За пореден път смятам, че сме ощетени. Не знам как се правят тези линии на ВАР. Не знам, но когато играем с Лудогорец и по-добрите отбори, съдиите имат влияние на мачовете“, сподели Неделев след срещата с орлите, като недоволството му със сигурност не е необосновано.
bet365
Росен Ангелов/ „Тема спорт“

Всеки ден между 40 и 100 FREE SPINS в Palmsbet – ти избираш колко да вземеш

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

2 Коментара

  1. И защо се публикува подобна тъпотия?
    Миналата година Локомотив ги би и ЦСКА и Лудогорец и то по 2 пъти, но никой не написа, че Локомотив е показал, че е най-добрият отбор в първа лига?
    Сега селяните загубили и от двата отбора, като инкасираха 6 гола в тяхната врата, но съдиите и ВАР им били виновни?
    Това се нарича журналистическо гъзомийничество! Жалка картинка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker