Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев подготвя трансферна бомба

Ботев (Пловдив) ще има нов изпълнителен директор през декември. Става въпрос за англичанин или руснак, който ще заеме мястото на напусналия испанец Даниел Серехидо.

„Вече се преговаря с двамата. Един от тях ще започне работа най-късно в средата на другия месец. Това са хора със сериозни визитки и с голям управленски опит.

profittips-the best football tips

Известни са – и англичанинът, и руснакът. Очертава се доста интересна и любопитна трансферна бомба “, съобщават източници на “Блиц” от пловдивския клуб.
Според тях в офисите на ръководството е пристигнала преди дни конкретна оферта за футболист. Тя идвала от чужбина, но не била свързана с Тодор Неделев, а с друг основен играч на „канарчетата“.

Всеки ден между 40 и 100 FREE SPINS в Palmsbet – ти избираш колко да вземеш

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker