бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) ще опита да се задържи на вълната на победите срещу Етър (ВТ)

Ботев (Пд) търси втори успех през сезона днес.

Този следобед “канарчетата” приемат Етър (ВТ) в среща от третия кръг на Първа лига.

Загубата от Левски на старта на сезона беше голямо разочарование за феновете на Ботев (Пловдив), но след това любимците им победиха Септември (София) като гост.

“Виолетовите” също имат 3 точки след първите два кръга. Хората на Красимир Балъков отстъпиха на шампиона Лудогорец в Разград, но после надвиха Верея (Стара Загора).

Очаква се наставникът на “канарчетата” Николай Киров да пусне като единствен опорен халф възстановения Серкан Юсеин. Стивън Петков ще води атаката, а Тодор Неделев и Дуде Ндонгала ще нападат по двата фланга. В средата на терена ще си партнират Балтанов и Шопов. Свободна роля ще има Тодор Неделев.

В състава на Етър няма да има изненади. В предни позиции ще играе Жилсон Варела, а четиримата зад него ще са Велко Батрович, Румен Руменов, Иван Вълчанов и Иван Стоянов. С по-дефанзивни фуннкции ще се нагърби Георги Сърмов.

От 26 шампионатни гостувания на Ботев тимът от Велико Търново има една единствена победа. Любопитното е, че тя бе спечелена точно в третия кръг на сезон 1990/91, когато етърци финишираха със златните медали.

Вероятни стартови състави:

Ботев (Пд): Кайзер; Филипов, Р. Терзиев, Ничев, Й. Минев; Юсеин; Неделев, Балтанов, В. Шопов, Ндонгала; С. Петков

Старши треньор: Н. Киров

Етър (ВТ): Х. Иванов, К. Стоянов, Василев, Скерлев, Д. Атанасов; Сърмов; И. Стоянов, Вълчанов, Руменов, Батрович; Варела

Старши треньор: Красимир Балъков

Главен съдия: Петър Костадинов

ВИДЕО и СНИМКИ: Ботев (Пд) ще си сътрудничи с българска букмейкърска къща в следващите две години

Подобни

Един Коментар

  1. Стига глупости. Днес е един от най-лесните мачове. Точно в такива мачове Киров трябва да прави експерименти и да пуска юноши! Етър са трагичен отбор, който няма старши треньор. Един от сигурните изпадащи заедно с локото!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker