Ботев ПловдивСъбитияФутбол

Ботев (Пд) ще опита да надскочи себе си и да грабне победа на “Армията” след 31 години

Отборът на Ботев (Пд) има поредно изпитание пред себе си през този сезон!

Днес “канарчетата” ще се изправят срещи търпящия възход тима на ЦСКА на ст.”Българска армия”.

Ботев (Пд) записа победа и загуба от началото на пролетния полусезон. “Канарчетата” са амбицирани да влязат в първата шестица и ще се постараят да отмъкнат нещо от “Българска армия”, но традицията не е на тяхна страна, защото отборът няма победа на този стадион вече повече от 31 години.

От обичайния титулярен състав на ЦСКА-София ще отсъства дефанзивният халф Петрус Бумал. Това по всяка вероятност ще отвори място сред стартовите 11 за Давид Симао.

Португалецът ще си партнира със своя сънародник Рубен Пинто, а пред тях ще действа новата звезда на отбора Руи Педро, който вкара и трите гола за “червените” в двата мача през пролетта. Кирил Десподов е възстановен след алергия и може да измести от титулярите Густаво Кулма.

На върха на атаката ще играе Фернандо Каранга, който се понрави с движението си срещу Берое в Стара Загора. Станислав Манолев попадна в групата за мача, но се очаква да остане на пейката.

Ботев е единственият отбор в елита, който още няма равенство на чужд терен. “Жълто-черните” допуснаха неочаквана загуба в Коматево от Дунав, макар че преди Лъчезар Балтанов пропусна дузпа. Новото попълнение Фернандо Виана се включи силно и надеждите на феновете за положителен резултата на “Армията” са свързани най-вече с него и Тодор Неделев. Като титуляр ще започне и Омар Косоко, който е бивш футболист на ЦСКА.

Вероятни състави на двата отбора:

ЦСКА-София: Китанов; Дюлгеров, Бодуров, Чорбаджийски, Недялков; Пинто, Симао; Десподов, Педро, Арсенио; Каранга

Старши треньор: С. Белчев

Ботев (Пд): Чворович; Панов, Р. Терзиев, Генев, Марин; Балтанов, Юсеин; Косоко, Вутов, Неделев; Виана

Старши треньор: Н. Киров

Главен съдия: Петър Доровски

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker