бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФК ЕвроколежФутбол

Ботев (Пд) с последен опит да изтъргува изгодно Бризола, той иска да остане

Ръководството на Ботев (Пд) прави всичко възможно да реализира още един изходящ трансфер през зимния прозорец. Шефовете настояват да продадат халфа Фелипе Бризола, който получава една от най-високите заплати в настоящия състав на „жълто-черните”.

Агентът Иво Димов прави всичко възможно да намери подходящ купувач за своя клиент, който изнесе много добри мачове за Ботев и въпреки контузиите, се утвърди като находка в селекцията на пловдивчани заедно с Жоао Пауло и Фернандо Виана, пише в.”Меридиан мач”.

В случай, че все пак се осъществи трансфер на Бризола, първа опция е Венци Бенгюзов от Верея, който по-рано през месеца не се разбра с Черно море.

Преди няколко дни, в интервю за TribunaPlovdiv.bg, бразилецът сподели, че иска да остане в отбора на Ботев (Пд). Според думите му, той е адаптиран на 100% в отбора и желае да развива качествата си именно в обединения колектив на Николай Киров.

https://www.tribunaplovdiv.bg/следи-на-живо-ботев-пд-монтана-от-1600ч-ту/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker