Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) прави големи промени в ръководството

Ръководството на Ботев (Пд) ще пре­търпи кардинални промени, съобщава „Ме­ридиан Мач”. На 24 октомври ще се със­тои Общо събрание на УС. В него ще влязат нови силни фи­гури.

До момента ак­ционери в клуба са с 51% IPS Инфраструк­тура, 39% ТЦ-ИМЕ и 10% Сдружение „ПФК Ботев-Пловдив”. Голяма част от акциите ще бъдат прехвърлени на новата силна фигура – биз­несмена Веселин Бушев, който е новият изпълнителен дирек­тор на IPS. Очаква се в близките дни Бушев да придобие акциите и на ТЦ-ИМЕ. Инте­ресното е, че бизнес­менът няма да влезе в новия УС. Човекът, който ще движи почти всичко в ПФК Ботев, се казва Иван Йончев. От Сдружение „ПФК Ботев-Пловдив” пред­ставител в новата власт ще бъде адвокат Георги Несторов.

Лицата, които ще ос­вободят постовете си, са Бисер Лазов и Юли Попов. За мястото на Ангел Ванчев, който също е в досегашния УС, ще се решава на заседанието. Със си­гурност Ангел Палийски остава в Борда на директорите, тъй като от доста време той се занимава със строежа на стадиона край Би­рената фабрика.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. Дано новите хора да помогнат и да завършим стадиона,тъй като се вижда,че в Коматево е твърде малко за нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker