Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) каза “край” на селекцията

Отборът на Ботев (Пд) сложи край на зимната селекция, която се очерта постна, пише “7 дни спорт”.

Пловдивчани решиха да приключат с входящите трансфери, след като привлякоха само двама нови. На Коматево се подсилиха с украинския защитник Игор Ощипко и любимеца на бултрасите Тодор Неделев, който ще играе като преотстъпен от германския Майнц 05 до лятото.

Главната цел на ръководството на “жълто-черните” бе да успеят да си върнат 22-годишния национал и тя бе изпълнена. “Канарите” имаха желание да вземат под наем и две от звездите на Лудогорец – Жуниор Кишада и Абел Анисе, но удариха на камък. Освен привличането на Ощипко и Неделев пловдивчани си върнаха младежкия национал Емил Камберов, който беше преотстъпен на Локомотив (ГО).

Очертава се треньорът Николай Костов да разчита на 25 футболисти през пролетта. В момента в групата на “жълто-черните”, подготвяща се в турския курорт Анталия, наброява 24-ма играчи. Към нея ще бъде зачислен и възстановяващия се след операция Даниел Златков. Прогнозите за защитникът да е готов за игра до месец.

На този етап по всички личи, че и нападателят Александър Колев ще остане в отбора. “Жълто-черните” имаха идея да го продадат , при изгодна оферта. Такава пристигна от третодивизионния Юве Стабия, но нападателят я отхвърли.

Иначе през тази зима Ботев се раздели с деветима футболисти.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker