Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) започна да се готви за Дербито без Грегъри Нелсън

Отборът на Ботев (Пд)  направи първа тренировка на българска земя след завръщането си от турския курорт Анталия, където “канарчетата” се подготвяха през последния месец. В понеделник следобед “жълто-черните” започнаха седмицата, която ще завършат с двубой срещу градския съперник Локомотив (Пд) в откриващия пролетния дял от сезона 20-и кръг на “А” група, пише официалният сайт на “жълто-черните”.

Единственият отсъстващ от състава бе Грегъри Нелсън, който ще се присъедини към отбора от утре заради по-късното си прибиране от Холандия. На пълни обороти седмицата започна Тодор Неделев, който пропусна последната контрола в Турция заради болка в бедрото.

Към отбора от днес се присъедини и Даниел Златков. Централният защитник пропусна лагера в южната съседка заради претърпяна хирургична интервенция на кръста. Златков не участва във всички упражнения на своите съотборници и ще продължава да наваксва и навлиза в ритъм постепенно.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker