Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) – Верея, или директен спор за 4-то място

Ботев посреща Верея в мача от 12-ия кръг на Първа лига. Срещата е тази вечер от 20.00 часа на стадиона в кв.Коматево.

В предходния кръг пловдивчани подчиниха Витоша с 4:2, докато Верея направи 1:1 със Славия, в мач, който предизвика редица полемики. В класирането “канарчетата” точно зад съперника си, но могат да се изравнят с него по точки при победа.

Добрата новина за Николай Киров е завръщането на Серкан Юсеин, който до сега лекува травма. Тимът му е в серия от победи и със сигурност ще се стреми да я увеличи, макар съперникът да е корав.

Заралии ще имат нелеката задача да изнесат мача си без наставника си Илиан Илиев край тъчлиянията. Той бе изгонен в края на мача със Славия, след каро реагира по-емоционално при ситуацията, в която верейци претендираха, че топката е преминала голлинията.

Аут за гостуването на „Коматево“ са и контузените Иво Иванов и Илиян Йорданов. Добрата новина е, че след наказание в редиците се завръща Бен Джамия.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker