бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев и Левски си вкараха четири гола в последната контрола при U17 в Банско

Ботев и Левски завършиха наравно 2:2 в контролна среща при юношите до 17 години в Банско. Мачът се игра на един от естествените терени в курортния град и бе последна проверка преди началото на сезона за “канарчетата”.

“Сините” бяха по-активният отбор и особено през втората част владееха инициативата. От своя страна “жълто-черните” приеха играта в собствената си половина и бяха далеч от познатото си ниво.

Още в 5-ата минута пловдивчани откриха резултата. “Жълто-черните” организираха отлична атака, в края на която Иван Василев бе изведен сам срещу вратаря и пусна кълбото покрай него за 1:0. В 8-ата минута “канарчетата” сбъркаха при изнасяне на топката, “сините” организираха бърза атака и последва опасен удар, който бе отразен от Милко Баданов. В 10-ата минута Айвън Ангелов отправи диагонален шут към вратата на Ботев, но той не намери целта.

В 24-ата минута Емил Колев изведе Иван Василев на добра позиция, но стражът на Левски излезе добре и скъси дистанцията, след което блокира удара. В 32-ата минута центриране отдясно бе избито от Милко Баданов, а топката попадна в Лъчезар Георгиев, който на празна врата не пропусна – 1:1.

Само шест минути по-късно ботевистите стигнаха до великолепен гол. Иван Василев пусна към Станислав Шопов, който овладя по десния фланг и залъга защитник, след което центрира към границата на наказателното поле, а там Емил Колев с прекрасен удар от въздуха простреля вратаря за 2:1.

След почивката наставникът на “жълто-черните” Стефан Стоянов направи множество смени и промени почти изцяло състава си. От своя страна “сините” решиха да не правят съществени промени и извършиха едва една рокада в сравнение със стартовите 11.

Това се отрази на играта и столичани доминираха тотално, а “канарчетата” трудно стигаха до нещо смислено в атака. В 44-ата минута играч на Левски стреля по земя от 15 метра, но в аут.

В 50-ата минута ботевистите организираха контра, при която Благовест Данчев и Иван Василев си взаимодействаха и Василев навлезе в наказателното поле, след което стреля, но над вратата. В 59-ата минута Мартин Петков залъга защитник в “жълто-черно” и шутира от 20 метра, а кълбото мина над напречната греда.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. сега оттук >>>

В 61-ата минута центриране отдясно бе засечено от нападател в “синьо”, който от чиста позиция не успя да уцели вратата. Логичното се случи в 68-ата минута, когато резултатът бе изравнен. Мартин Петков получи кълбото в наказателното поле, пусна го покрай Милко Баданов и на празна врата се разписа за 2:2.

В заключителните минути “сините” се опитаха да натиснат и пробваха да стигнат до победата, но така и не успяха да се доберат до трети гол във вратата на Ботев.

В първия кръг на Елитната юношеска група до 17 години Ботев е домакин на Черно море. Мачът е 19-ти август от 10:30ч. на базата в “Коматево”.

Източник: botevplovdiv.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker