бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев е категоричен срещу Литекс

Ботев няма загуба срещу Литекс след завръщането си в елита през 2012г. От тогава до днес “канарчетата” имат изпуснати едва две точки срещу ловчанлии.

В мачовете между двата тима Ботев е категоричен у дома 3 победи от 3 мача, а в Ловеч равносметката е един триумф за пловдивчани и едно равенство.

Както вече писахме утрешната среща ще е и малко по-особена, защото ако Ботев победи ще измести Литекс от третото място и ще атакува бронзовите медали.

През миналия сезон Ботев удари Литекс в Ловеч с 1:0 с гол на Вандер, а в Пловдив резултатът беше същият, а голмайсторът Иван Цветков, точно с тази победа пък пловдивчани окончателно отказаха “оранжевите” за участие в Европа.

През настоящия кампания първата среща между двата отбора през редовния сезон завърши 0:0 в Ловеч, а в ответния двубой в Пловдив Ботев победи с 2:1 и прекъсна черна серия от три поредни двубоя без победа. Головете реализираха Вандер и Георги Сърмов. В първата среща от плейофите преди месец в Коматево Ботев отново се справи с 2:1, а тогава попаденията реализира Хамза на два пъти.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Как няма да е “категоричен” като Литекс и в частност собственика им е илно зависим от Караибрахим и банката му? Всеки, който е гледал мачовете им напоследък, може без да разбира от футбол, да разбере, че Литекс ВИНАГИ лягат на жълтите! Това е отбора срещу който турците имат сигурни точки!!!!!!!!!!!!!

    1. Освен конспирации друго имаш ли в живота си бе?Само наредби са в главата,вие сте боллни вече!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker