Ботев ПловдивТопФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

Ботев е вече с нов собственик

Сдружение ПФК Ботев вече притежава 61 процента от акциите на клуба. След среща между Георги Самуилов и представители на УС на Сдружението, КПБП и BULTRAS е станало ясно, че целият Съвет на директорите е с подадени оставки.

TribunaPlovdiv.bg публикува цялото съобщение на Сдружението без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Днес се проведе среща между Георги Самуилов и представители на УС на Сдружението, КПБП и BULTRAS. Бяхме уведомени от г-н Самуилов, че към днешна дата целият Съвет на директорите е с подадени оставки.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Към този момент 60% от акциите на ПФК БОТЕВ АД, които бяха собственост на дружеството на Георги Самуилов ЕФ ЕС МЕНИДЖМЪНТ, са прехвърлени на Сдружение “ПФК Ботев”.

Пред всички присъстващи, представляващи организираните привърженици на Ботев Пловдив, Георги Самуилов категорично заяви, че ще продължи да помага в издръжката на клуба.

Важно е да се знае, че Сдружение ПФК Ботев никога не е правило постъпки за придобиването на тези акции.

Сдружението е длъжно да поеме тази отговорност и и вече процентът притежавани акции от Сдружение ПФК Ботев е 61%.

От тук нататък приоритетите ни са свързани с провеждане на предстоящото Общо събрание на акционерите на ПФК БОТЕВ АД, запазване на спокойствие и добра атмосфера в клуба.

С уважение,

УС на Сдружение ПФК Ботев

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker