Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев готви голяма новина за феновете си, ще бъде обявена на “Колежа” преди мача с ЦСКА

Ръководството на Ботев (Пловдив) ще обяви голяма новина на своите фенове в минутите преди началото на двубоя с ЦСКА-София от турнира за Купата на България. Това съобщиха именно от “жълто-черния” клуб в официалния си сайт.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

“Тази сряда Ботев (Пловдив) приема ЦСКА в ½-финал реванш за Купата на България. „Канарчетата“ спечелиха първия мач в София с 1:0 и гледат смело към финала.

Реваншът на стадион „Христо Ботев“ се очертава да е едно от събитията на годината в Пловдив, като присъстващите на място ще са над 18 000. Именно по тази причина Ботев (Пловдив) организира вълнуваща и богата програма за всички на трибуните още в часовете преди мача.

Една от големите изненади е свързана с добре познатия сред любителите на хаус музиката – DJ Vasco C, който ще подгрее „жълто-черното“ море със своите тракове вътре на „Колежа“ от 17:30 часа. Освен него всеки, който заеме своето място по-рано, ще може да види и специална изненада за Ботев (Пловдив) от английския Шефилд. Феновете на стадиона първи ще научат голяма новина, свързана с любимия „жълто-черен“ клуб.

Привържениците ще могат да се насладят и на шоу с гайди и тъпани минути преди предстоящата битка на терена.

Фен зоната около „Христо Ботев“ също ще предложи изобилие от изненади за малки и големи. В нея освен традиционните активности, всеки посетител ще има възможността да се впусне в магията на Великден и да боядиса специално яйце с емблемата на Ботев (Пловдив).

На място ще научите повече за всички активности, изненади и игри с награди, които сме подготвили.

Програмата в деня на мача по часове:

• 10:00 ч. – отваря фен магазинът

• 16:00 ч. – отваря паркингът

• 16:30 ч. – начало на фен зона

• 16:45 ч. – отварят вратите на стадиона

• 17:30 ч. – начало на програмата от трибуните с DJ Vasco C

• 18:00 ч. – специална изненада от Шефилд

• 18:15 ч. – шоу с гайди и тъпани

• 18:45 ч. – нaчало на мача Ботев – ЦСКА

С оглед огромния интерес към сблъсъка, ви препоръчваме да заемете своите места на стадион „Христо Ботев“ поне час преди началото на срещата, за да избегнете струпванията по входовете. Подкрепете Душан Керкез и неговите момчета още на загрявката и покажете на всички още преди началото на мача какво означава да си на „Колежа“, пишат “канарчетата” на своя сайт.

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker