СпартакТопФутбол

Босът на Спартак: Амбициите ни бяха големи, но дойде финансовата криза и промени плановете ни..

Собственикът на Спартак Пловдив Динко Миленчев направи официално обръщение към феновете на отбора, в което заяви, че финансовата криза и последствията от пандемията са променили плановете му за първоначалния проект на новия стадион.

Той все пак заяви, че ще направи всичко възможно отборът му да се завърне на стадион “Тодор Диев” още през следващата година, а с лично негови средства ще бъде изградено съоръжение, което да отговаря на критериите за мачове от елита на България.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

„Уважаеми привърженици на Спартак Пловдив,

Обръщам се към вас от мое име и от името на ръководството и спортно- техническия щаб, за да ви благодаря за подкрепата, която получаваме.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Имаше срещи, в които не бяхме на нужното ниво, но вие бяхте зад нас и ни подкрепяхте, независимо че не играем в нашия дом.

Във връзка с това искам да ви уверя, че аз и моят екип работим, за да може Спартак да се завърне на стадион “Тодор Диев”.

През последните месеци съвместно с Община Пловдив направихме сериозен анализ за това как трябва да изглежда нашият стадион. Вече сме готови с предложението към кмета на града г-н Костадин Димитров да вземем стадион “Тодор Диев” под наем за 30 години и още следващата година Спартак да се завърне и да домакинства в собствения си дом.

Амбициите ни бяха големи, но за съжаление кризата свързана с Covid-19 и последвалата финансова криза промениха нашите планове.

Стадионът ще бъде изграден с лично мои средства и затова към момента ще имам силите да го изградя така, че да отговаря на изискванията за efbet Лига.

tribunasofia

Стадион “Тодор Диев” ще има две трибуни с 4000 седящи места, LED осветление, отговарящо за излъчване на футболните срещи, ново тревно покритие и паркинг за 200 коли.

Вече сме изградили голяма част от вътрешните помещения – съблекални, лекарски кабинети и зала за пресконференции.

Всички подробности ще за нашите намерения за стадион “Тодор Диев” ще бъдат официално обявени, когато запознаем и кмета Костадин Димитров. Смятаме, че той като спортен човек ще ни подкрепи така, че още през следващия сезон Спартак да се завърне в своя дом – стадион “Тодор Диев”.

Уважаеми привърженици на Спартак,

Категорично искам да заявя, че напълно подкрепям изпълнителния директор Денис Хасан и спортно- техническия щаб. Вярвам, че заедно ще направим така, че през 2024 г. Спартак ще се завърне в професионалния футбол.

Уверявам ви, че ще привлечем футболисти, с които да градим конкурентен отбор за Втора лига. Надявам се с вашата подкрепа 2024 г. да бъде белязана със завръщане в професионалния футбол и завръщане у дома.

Като президент на ПФК Спартак винаги съм бил коректен с всеки един служител и заставам зад всеки, който работи и дава всичко от себе си за развитието на нашия клуб. Никога не съм коментирал и няма да коментирам хора, които вече не са в клуба.

Уважаеми привърженици на Спартак,

Искам да пожелая на вас и вашите семейства светли празници и да ви уверя, че през 2024 г. Спартак ще бъде там, където винаги му е било мястото“.

Коледен Шанс в WINBET! Много промоции с награди за общо 1 млн. лв.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker