Локомотив ПловдивТопФутбол

Бонев: Като пловдивчанин, локомотивец и българин съм горд от видяното! Убеден съм, че по-големите успехи предстоят!

Легендата на Локомотив (Пловдив) и българския футбол Христо Бонев заяви, че е горд от представянето на футболистите на отбора в двубоя срещу английския Тотнъм във втория предварителен кръг на Лига Европа.

“Поклон пред момчетата за това, което направиха срещу толкова класен отбор, воден от един от най-добрите треньори на нашето време. В никакъв случай не трябва да се отдаваме на самосъжаление. Великолепното представяне срещу гранд като Тотнъм трябва да послужи като начало за нашето голямо европейско бъдеще”, сподели Зума пред “Марица”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Като пловдивчанин, локомотивец и българин бях горд от видяното. Имах щастието да се наслаждавам и да се надявам след гола на Минчев, че може да запишем един от най-големите успехи в историята не само на Локо и Пловдив, но и на България. Но такава е действителността. Горе главите и напред. Надявам се догодина пак да изпитаме тази тръпка. Тогава вече да придобием манталитета на победители и в европейските турнири. Поздравления за всички, които ни накараха да се гордеем и да се чувстваме щастливи, че сме част от черно-бялата магия.

tribunasofia

Няма смисъл да коментирам аз самия мач, когато имаме оценката на професор Мауриньо. Тя казва всичко. Знаем какви големи отбори е водил в кариерата си. Така че смятам за излишно да изпадаме в повече детайли. На мен ми направи впечатление, че той внимателно е разучил нашия отбор, дори и публиката му. Присъединявам се към мнението му, че най-големият губещ от този двубой бяха нашите фенове. Те заслужаваха да видят на живо играта на любимците си. А кой знае, може би с тяхната подкрепа момчетата щяха да направят и чудото. Дано по-скоро феновете се завърнат по трибуните, защото футболът е преди всичко за тях.
Бих искал да изкажа и своите възхищение и благодарност и към нашите привърженици. Макар и далеч от трибуните, момчетата на терена усетиха тяхната подкрепа. Аз направо изтръпнах, когато чух тяхното изригване при гола на Георги Минчев, когото поздравявам за първото му поп​адение с черно-белия екип и му желая още много.

Още повече се зарадвах, когато на сутринта разбрах, че гледането на мача е минало без нито един инцидент, а още вечерта нашите фенове са почистили всичко.

Още веднъж искам да благодаря на отбора за невероятната, макар и кратка емоция, която ни дариха в четвъртък вечер. Убеден съм, че по-големите успехи предстоят”, допълни още Христо Бонев.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker