Извън БългарияЛокомотив ПловдивНационалиФутбол

Бонев: Взехме кройката, сега трябва да шием

Бившият селекционер на националния отбор и славен футболист Христо Бонев се надява, че добрите игри и резултати на тима ни ще продължат.

“Много положителни емоции ни донесоха националите с двубоите с Португалия и Македония. След толкова загуби и слаби игри сега най-после печелим. Преди показваното от момчетата нямаше нищо общо с българския дух. Видяхме два силни мача, което не се случва всеки ден. Футболистите ни вдъхнаха надежди и сега трябва да ги подплатят. Взехме кройката, трябва да шием”, коментира пред “Тема Спорт” Зума.

“Не трябва да се главозамайваме. Мисля, че добре знаем къде ни е мястото. Марселиньо се включи страхотно. Ще ни помогне много. Не хвърчи в облаците, а е здраво стъпил на земята. Резултатите ще дойдат. Решението Петев да остане начело на националния отбор бе мъдро”, добави Бонев.

“За съжаление добрите резултати на мъжете бяха помрачени от слабите игри на младежите и юношите. Да не кажа и по-тежка дума – срамни. Докарваме нещата до едно положение и нищо повече”, завърши последният треньор, класирал България на световно първенство – Франция 1998 година.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker