бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бойко Борисов към бултрасите за Колежа: Обещал съм ви, ще го построим

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив разпространи повече информация за проведената днес среща с премиера на България Бойко Борисов.

TribunaPlovdiv.bg публикува цялата информация на КПБП без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,
днес беше проведена среща между представители на жълто-черната общност и министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов. На срещата присъстваха също главният прокурор г-н Иван Гешев и министърът на правосъдието Данаил Кирилов. Запознахме ги с подробности около убийството на Тоско Бозаджийски, както и с липсата на адекватна реакция от страна на гръцките институции. Получихме категорична подкрепа и обещание за съдействие от българската държава, за което им благодарим.

В края на разговора ни с г-н Борисов беше повдигната и темата за Колежа – отговорът му беше категоричен “Обещал съм Ви, ще го построим”.

Припомняме Ви, че кампанията “Справедливост за Тоско” продължава, като на 25.01.20г (събота) от 11ч пред сградата на посолството на Република Гърция в гр. София ще се проведе символичен протест с искане за разкриване на истината около убийството на Тоско Бозаджийски и справедливи наказания на виновните с цялата строгост на Закона.

Подобни

Един Коментар

  1. Г-н Премиер, така не се харчат държавни пари! Те не са ваши, за да ги раздаване наляво–надясно по ваше усмотрение… Това само говори колко струвате като управленец. Всъщност народе вече разбра що за стока сте и скоро ще се сблъскате с гнева му! Много скоро…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker