БаскетболЛокомотив Пловдив

БК Локомотив пише нова страница в историята си!

Баскетболният тим на Локомотив Пловдив е много близо до това да пренапише историята си, след като за първи път ще играе в турнира за Купата на ББЛ.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Скъпи локомотивци,

Настъпва вълнуващ момент в историята на нашия клуб! Нашите ‘черно-бели’ герои са готови да напишат нова страница в историята на баскетбола, участвайки за първи път в турнира за Купата на ББЛ.
Събитието ще се проведе в нашия град, където Комплекс ‘Сила’ ще бъде домакин на осминафиналната фаза на 03.02 и 04.02.2024 година. Ние, отборът на Локомотив Пловдив, ще се изправим срещу Етър 49 – Велико Търново в 1/8-финалите на 03.02.2024 година, точно в 18:00 часа.

Вашата подкрепа е нашата най-голяма сила! Нека заедно създадем незабравима атмосфера и да подкрепим нашите момчета в тяхната борба. При успех, ни предстои среща с победителя от двойката Спортни Таланти и Енигма Фойерверк в 1/4-финалите.

Очакваме ви, за да споделим заедно тези вълнуващи моменти. Да покажем на всички какво означава да си фен на Локо!

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker