бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Битка между Ботев и Локо за Момчил Цветанов

Пловдивските Локомотив и Ботев отново влязоха в битка на трансферния пазар. И двата отбора желаят да привлекат доскорошния футболист на Литекс Момчил Цветанов, съобщава Густонюз. От Ботев Пд действаха по-бързо и отправиха предложение до 23-годишното крило почти веднага след като разтрогна договора си с ловчанлии по взаимно съгласие.

През това лято и на двата пловдивски гранда им се наложи да градят нови отбори – на Колежа заради проблемите около КТБ, а на Лаута възраждат клуба след оттеглянето на Константин Динев, който прехвърли мажоритарния дял акции на Сдружение „Бъдеще за Локомотив”, управлявано от видни привърженици на черно-белите. Затова и канарчетата, и смърфовете не са приключили със селекциите си.

Спортно-техническият щаб на Локо Пд начело с треньора Неделчо Матушев са решили да пробват да прикоткат Малкия шивач на Лаута. За целта от лагера на черно-белите са се свързали с Цветанов. Не е тайна обаче, че Чико се надява да осъществи трансфер в чужбина. Момчил е очаквал обаждане от отбор зад граница до вчера преди полунощ. По непотвърдена официално информация става въпрос за тим от Франция.

На този етап в Локо Пд не са големи оптимисти, че Цветанов ще предпочете именно тяхната оферта, ако отиването му в чужбина не се осъществи. На Лаута ясно осъзнават, че в момента трудно могат да се конкурират с родните клубове, които са в състояние да предложат по-високи лични финансови условия на играча, тъй като черно-белите все още не разполагат с мощен генерален спонсор или нов крупен бизнесмен за собственик на клуба. Засега доста по-близо до подписа му е градският съперник Ботев Пд. Очакванията са Цветанов да подсили именно селекцията на Велислав Вуцов, като това може да стане още от утре, ако нещата за извън България са пропаднали окончателно.

Според запознати Чико има предложения от отбори от половината А група. Сред кандидатите за подписа му са още ЦСКА и Локо Сф, които също се пробват да го изтръгнат от лапите на Ботев Пд.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker