Ботев ПловдивФутбол

Бивш шеф на „Арена Армеец“ надзирава „Колежа“

Бившият директор на зала „Арена Армеец“ Венцислав Геков ще отговарят за изпълнението на инвестиционния план за довършването на стадион „Христо Ботев”.

Това стана ясно, след като управата на „канарчетата“ проведе среща за бъдещето на „Колежа“. На нея присъстваха Иван Йотков, адвокат Радев и Ангел Палийски, архитект Савов и строителният надзорник Тинко Йорданов.

„Имахме среща, на която да обсъдим, как да се случват нещата за стадион Христо Ботев. Аз със срокове и начални дати не мога да се ангажирам. защото не е от моята компетенция. Мога да кажа, че се вижда светлина около този обект. Останалото могат да ви го разкрият от клуб. ако желаят. Да, присъствахме аз, г-н Генков и г-н Тинко Йорданов. Ако имам възможността да работя по този проект с човек и специалист като г-н Генков за мен ще е чест“, заяви пред медиите архитект Савов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker