Ботев ПловдивФутбол

Бивш играч на Ботев съжалява, че не си е тръгнал по-рано

Бившият играч на Ботев Александру Куртеан изрази съжалението си, че е останал цял месец при “жълто-черните” през лятото, вместо да си тръгне още по-рано. Румънецът беше сред първите напуснали чужденци, когато се разрази кризата на Колежа.

В момента той носи екипа на Газ-Метан Медиаш в родината си. Това стана след преговори с Ботев за освобождаването му и в крайна сметка се стигна до разбирателство.

“Не мисля, че отиването ми в България през зимата беше крачка назад. Крачка назад беше престоят ми в този отбор през лятото, когато един месец стоях и чаках по-добра оферта.”

“Тогава грешката ми беше, че се доверих на доста хора, които ме подведоха. За мен по-важното беше да играя в този период. Бях подготвен, тренирах, бях играл в четири мача от Лига Европа, но заради обстоятелствата стоях и чаках един месец.”

“Затова съм толкова щастлив, че съм тук и вече играя редовно. В никакъв случай не съжалявам, че напуснах България, а и преди това, че си тръгнах от Динамо Букурещ в посока България”, сподели Куртеан пред “Долче Спорт”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

2 Коментара

  1. Нищо, минало е. Забравяй и продължавай напред. Не си единствения който се опитва да забрави помашкия отбор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker