Първа ЛигаФутбол

Берое прибира милиони от Лудогорец за звездата си

Звездата на Берое Себастиан Вия със сигурност ще бъде едно от новите попълнения на шампиона Лудогорец, съобщава „Тема Спорт“. Контрактът на колумбиеца с „орлите“ ще стане факт в близките дни, а той ще е с продължителност до лятото на 2028 година.

profittips-the best football tips

В клубната каса на старозагорци от трансфера на Вия ще влязат три милиона лева. Бившият играч на Бока Хуниорс дойде под Аязмото през зимата и веднага се превърна в звездата на родното първенство.
Сериозен интерес към нападателя е имало от руските Спартак (Москва) и Краснодар, които са предлагали по-добри условия на Берое и играча, но все пак те са избрали той да остане в България.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker