Извън БългарияФутбол

Бербатов: Боли ме като гледам този Манчестър Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели мнението си за ситуацията на “Олд Трафорд” от началото на сезона. “Червените дяволи” не се представят на познатото ниво и са в серия от четири поредни мача без успех във всички турнири. Българинът, който спечели две титли и една Купа на Лигата с Юнайтед призна пред “Betfair”, че му е болно да гледа тима в това състояние.

“Вече не съм на “Олд Трафорд”, не тренирам с отбора, не говоря с мениджъра и с играчите, но гледайки какво се случва отстрани, не ми харесва представянето на тима. Като бивш играч на Манчестър Юнайтед ми е болно да гледам отбора в това състояние. Аз искам той винаги да побеждава. Но и преди съм казвал, че не е лесно да бъдеш мениджър днес с всички тези играчи и тяхното его. Големите звезди имат голямо влияние в днешно време. Сигурен съм, че всички в клуба правят всичко възможно, за да излязат от кризата.

Не мога да си представя, че има футболист на Манчестъп Юнайтед, който не дава всичко от себе си, за да помогне на отбора. Играчите обичат да се наслаждават на футбола и да говорят за това помежду си. Струва ми се, че в момента те се стараят твърде много, а нещата не се получават от самосебе си. Срещу Валенсия се видя как те тичат и се борят, за да покажат, че им пука, но твърде много се опитваха да усложнят нещата с прекалено много докосвания. В един момент нещата ще се получат, но ми се струва, че трябва да опростят играта си”, смята Бербатов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker