бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЗа ИсториятаФутбол

Белия: Не показахме нашата си игра, тази загуби ще ни тежи

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров остана много разочарован след поражение с 0:1 от Локомотив (Пловдив) във финала за Купата на България.

“Двубоят се разви така, че се виждаше, че всичко ще се реши с една грешка. За жалост я направихме. През първото полувреме доста брак в нашите действия, на нас това ни влияе. На контраатака отборът на Локомотив ни наказа. Получи се равностоен двубой, една грешка го реши. Имахме доста проблеми на десния фланг, затова направихме промяната, но нека сега не анализираме. Не трябваше да се допуска тази елементарна грешка в защита. Направихме промени, когато видяхме, че нещата не вървят.

За жалост това не ни помогна. Тази загуба ще ни натежи, няма как. Доста трудно, но трябва да намерим начин да излезем от ситуацията, в спорта е така. Не мога да коментирам отбора на съперника, днес не показахме нашата си игра. Ние разчитаме на владеене на топката. Имаше доста напрежение у състезателите. Този брак със сигурност е идвал и от това напрежение. Ако бяхме победили днес, щяхме да търсим добро представяне в Европа. Засега не бих планирал нещо в дългосрочен план”, каза Белия след финала.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker