Локомотив ПловдивФутбол

Бащата: Ситуацията в отбора е малко сложна и объркана

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Христо Колев даде днес традиционната си пресконференция на Лаута, на която основната тема беше предстоящият мач срещу Берое. Двубоят от втория кръг на „А“ група е в неделя от 21,00 часа на стадион „Локомотив“ в Пловдив.

Ето какво заяви Колев на брифинга:

Ситуацията в отбора е малко сложна и объркана след първия мач, който изиграхме срещу Славия и тежката загуба, която се получи. Мисля, че трябва да намерим психически сили и най-вече воля и желание да променим нещата и да можем да контролираме колкото може повече ситуацията на терена по време на предстоящия ни мач.

Ще играем срещу един доста добър отбор, който има самочувствие и добре подготвени физически и тактически футболисти. От нас зависи колко ще им позволим да развият играта си. Ще се опитаме да играем колкото може по-атакуващо, все пак е домакински мач.

Имаме малък проблем със състоянието на Александър Тунчев, но мисля, че той ще е напълно готов за срещата с Берое. Все още жълтата карта на Зоран Балдовалиев не е тук. Ако пристигне до края на работния ден, той ще бъде картотекиран. Ако не, ще видим как ще процедираме.

Със сигурност ще има промени в състава в сравнение с предишния двубой срещу Славия.

Колкото до информациите, че ще привличаме Янко Сандански и Стефан Велев – поне аз не съм запознат с това. Ако има нещо официално, то ще бъде обявено от ръководството или от официалния ни сайт.

Има някакво напрежение и нервност у играчите след загубата миналата седмица, но да се надяваме, че всичките тези чувства, които изпитваме, ще ги изкараме в положителна насока в самия мач срещу Берое. За да ни помогнат да стигнем до един добър резултат. А единственият резултат, който нас ни интересува, е победата.

Да коментирам отпадането на четирите български отбора от евротурнирите? Просто това е нивото на нашия футбол. След като в този ранен етап отпадаме от отбори, които някои от нас дори не знаят, че съществуват, това означава, че нивото ни е много слабо и трябва да се замислим дали да имаме претенции за нещо по-голямо към самия футбол, който се играе в България.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker