БотевТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Балтанов: Петков ни спасява за втори път! Вече ни имат за фактор

Капитанът на Ботев (Пд) похвали Стивън Петков, който днес реализира единственото попадение за „канарчетата“ срещу отбора на Верея в мач, игран на стадиона в квартал Коматево.

Полузащитникът постави сериозни цели пред отбора, определяйки нагласата за много важна.

Ето какво каза Балтанов пред репортер на TribunaPlovdiv.bg:

Труден мач. Хубаво стана, че изгониха човек на Верея, защото се бяха прибрали назад. Трябваше да сме по-търпеливи.

Можем да похвалим Стивън Петков, защото ни спасява вече в два мача. Дано получава повече минути. От утре мислим за следващите мачове. Предстои среща за Купа, после за шампионат.

Отборите ни имат за сериозен фактор. Показваме комбинативен и хубав футбол. Нашата цел е всеки мач да се представяме добре и да продължаваме по същия начин.

Играем мач за мач. Като се настаним в първата шестица, можем да мислим за нещо повече.

„Златна резерва“ качи Ботев (Пд) в „четворката“!

Подобни

Един Коментар

  1. Погледнато реално, последните 4 победи бяха срещу 3-те най-слаби отбора. Локото, Бистрица и Септември, който мач нямаше как да се загуби по очевадни причини….
    Днес, пълна трагедия! Същата работа беше и срещу Бистрица в София!
    Ако с тези мачове ще респектираме, както казва Балтанов, значи жестоко се е заблудил!
    Сега идва последния от мачовете срещу слаби съперници. После мъките започват и всичко ще излезе наяве! Гости на Пирин, Цска, Черно Море, Левски. Домакини на Лудогорец!
    На пролет първия мач ни е гостуване на Лаута! И ако продаеем черния и Вияна, картинката никак няма да е розова!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg