Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Балтанов: Много е жалко да се радваш на чуждия неуспех, ще се върна!

Контузеният полузащитник на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов бе бесен след загубата на своя отбор в Дербито на Пловдив тази неделя на “Лаута” (2:0).

“Много е жалко да се радваш на чуждия неуспех, вместо на собствения си успех. По това се различават големите и малките хора… ЩЕ СЕ ВЪРНА!!!”, написа той в социалната мрежа Фейсбук.

Както знаете, Балтанов все още лекува своята контузия на коляното, която получи през летния подготвителен период.

TribunaPlovdiv.bg научи, че Балтанов вече започна да тича и се очаква да се присъедини към тима на Николай Киров по време на зимната подготовка на тима.

Следете всичко около Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив със специаланта категория на TribunaPlovdivbg – „Дербито на Пловдив“!

Подобни

7 Коментара

  1. Типично по селски!Когато те победят,радоста им не е изпълнена със злобни обиди,а когато падат(както повечето случаи,особена на Лаута)…..абе,типично за селския им манталитет!Като им е слаб речника,се започват заучени фрази,прочетени нейде из нета!Ай честито на Пловдив за победата на Любимия отбор над селското недоразумение!

  2. Балтанов пич Пловдив се радва на победата на Гранда!Хората от селата тагуват.Има го и този момент.Изказването ти е леко просташко.Ти явно си гледал друг мач.Погледни играта на любимия си Ботев,и тогава може да говориш.Като си научиш урока вдигни ръка и ще те изпитаме.До тогава нямаш право да говориш.И като се върнеш какво от това???Вкарал си един гол голяма работа.Ти явно не знаеш какво е дерби!Айде бъди здрав ти и феновете на Ботев.Когато победите вие се радвайте,до тогава не ни занимавайте с вашите комплексарски изказвания.
    П.С Имате право да пишете поредната декларация.Ама вие вече го направихте за билетите.

    1. А бе емигранти неуки що не си,ебете …………….в Пловдив винаги ще сте втори а това не ви дава мира

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker