Ботев ПловдивДербито на ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Балтанов: Локомотив играе грозно, дойде да руши мача

Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов заяви, че играта на Локомотив (Пловдив) е грозна и идеята на мача днес им е била да го рушат.

“Дойде отборът на Локомотив, игра си грозния футбол, затворен и накрая ни излъга с едно статично положение. Малко повече трябваше да се постараем да пробием техния блок. Те се бяха наредили на малкия пеналт. Може би ние сме си виновни. Просто днес единият отбор се опитваше да играе, а другият – да руши.

Трябваше да се постараем малко повече да натиснем. Опитвахме се да разиграваме, но много се беше прибрал Локомотив. Те това и чакаха, едно статично положение. Имат много високи хора. Много ме е яд, но какво да направя. Не е приятно”, заяви Балтанов пред TribunaPlovdiv.bg.

Няма какво толкова да се пише! Дерби без блясък, тактиката надделя

Подобни

15 Коментара

  1. Абе манго на това вашето игра ли му викате бе? Един удар нямате във вратата ни все пак не сме Манчестър Юнайтед че да не можете за 90 мин да ни минете защитата.В края на мача можеше на резултат да ви качим а миналата седмица се измъкнахте срещу марулите от разгром

  2. Ей, просто говедо, вие като играете красиво зашо нямахте атака илил удар срещу вратата ни? Заедно с белоземския не можахте да пипнете топката.Ти въобще вчера игра ли? Наглец, хем голи, хем големи! Много е лошо, като паднеш от високо!

  3. Абе Лъчо ли си Пръчо ли си като играхте толкова добре за какво не бихте??? Айде ходи си режи вените, и се радвайте че накрая паднахте само с един.

  4. Дидо

    Лъче, много прочувствено братче, ама да ми говориш за красотата във футбола след като не си ритнал нито един път към вратата за цял мач а другия отбор изпусна 4 чисти гола и ви надигра тактически по всички параграфи е меко казано малко смешно!!!! Не мислиш ли?

  5. КАЖИ ЧЕСТНО БАЛТАН ПО РОЖДЕНИЕ ЛИ СИ ТОЛКОВА ПРОСТ ИЛИ ОТКАКТО ОТИДЕ В КОМАТЕВО СТАНА ТАКЪВ.ЗА ЕДИН ПРЕАТЕЛ ПИТАМ?ЗА МАЧА ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА ЗА ЛОКОМОТИВ

  6. Абе палячо да го набия в на жена ти размандрения задник ,и три гола можехме да ви вкараме,смешник

  7. Всеки път така грозно да ви шибаме грозник такъв.Е вие не сте мъже вие сте путки един път не сте казали Локомотив заслужено ни би или честитя победата на Локомотив,но какво да очакваш от жълти курви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker