Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Балтанов емоционален: Днес футболът загуби – липсва ми надиграването

Капитанът на Ботев (Пд) написа емоционално съобщение, адресирано лъм феновете, след загубата с 0:1 от Локомотив (Пд) днес в кв.Коматево.

“Няма да се оправдам, всички имаме вина… Ще говоря за футбол, защото ми липсва. Липсва ми футболът, при който двата отбора се надиграват, пасове, надлъгване, емоция, желание да покажеш талант, защото футболът не е бой!

Футболът не е ръгане и блъскане, не е ръгби, не е борба срещу стена… Защитата е сигурност, но само атаката носи емоция. Днес не сме загубили само мач, днес футболът загуби за пореден път!”, написа капитанът на “жълто-черните”.

Няма какво толкова да се пише! Дерби без блясък, тактиката надделя

Подобни

4 Коментара

  1. Цецо я напишете нещо за поредната мощна изцепка на жълтата сган с хвърлените факли…..за обидните скандирания от селяните по адрес на съдията и играчи на Локомотив! По публиката на Локомотив…..Напишете ги тези неща, защото според новия закон и новите правилана УЕФА жълтата сган трябва да понесе невиждано, тежко наказание! Това за тях е рецидив и не бива да се подминава! Напишете нещо по въпроса! Нормални ли са тези изцепки? Докога?

  2. Да та еба в “големия” футболист, цял мач без атака и удар.Това ли ти е красивия футбол? Е, все така хубаво да играете! Цял мач ти чух 2ва пъти името.Палячо!

  3. Лъче, много прочувствено братче, ама да ми говориш за красотата във футбола след като не си ритнал нито един път към вратата за цял мач а другия отбор изпусна 4 чисти гола и ви надигра тактически по всички параграфи е меко казано малко смешно!!!! Не мислиш ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker