Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

АУДИО: Звукозапис показва как Bultras отказва на Lauta Army организиран бой 50 на 50 преди Дербито

Много любопитен звукозапис се появи днес в интернет. На него се чуват два преправени на компютър гласа, които се уговарят за бой между агитките на Ботев (Пд) и Локомотив (Пд). Според това, което се разбира, тартор от агитката на “смърфовете” приканва тартор от агитката на “канарите” към организиран бой 50 на 50 между хора от двете фен формирования – Bultras и Lauta Army, извън града, 4 часа и половина преди Дербито на Пловдив в неделея (24.09).

Ето какво написаха от още Лаута Арми, на своята фейсбук страница, за да разяснят случая:

Мина поредното дерби. Отминаха и страстите покрай него. Но остана една до болка позната горчива истина и това е, че неградската жълта пасмина никога няма да избягат от своята подмолна същност. Няма да избягат от факта, че са едни долни страхливци, които за пореден път нямаха куража да излезнат в честен бой срещу нас, а предпочетоха да причакват сами хора посред нощ в очакване да избият жълтия си комплекс насаден от нас дълбоко през годините. И когато не успеят да извършат гнусните си планове решават да доносничат като жени с едничката надежда да съсипят личния живот на някой човек.
Чуйте записа на предложението и отказа и мрънкането като жени на лидерите им.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

За тази измет става въпрос – сган от долни страхливци и мръсни доносници!

Разговор 1: три дни преди мача с конкретното предложение
Разговор 2: няколко часа преди мача и отговора им, че не искат среща
Разговор 3: след мача, когато ги търсим отново, а измислените им герои минаха нарочно по Главната и събраха цялата полиция на Пловдив за да не може да се случи нищо

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

ЕКСКЛУЗИВНО: Задържаха двама бултраси след Дербито

ЕКСКЛУЗИВНО: Задържаха двама бултраси след Дербито

Подобни

22 Коментара

  1. Сега след всички страсти, е време да се разберете за след 1-2 седмица да имате време да се организирате. Жълтите да почват да звънят, от това, което пише тук става ясно, че имат желание за среща. Много ми е интересно какво ще се случи в следващия епизод от сериала, Обади се на “приятел”. ?

  2. Цяла седмица мангалите разпрани, след мача жълтата бригада пее и пие на центъра тия клошари никви ги няма! Ей такива курви им сме на тия въшкари!

    Качете записа от обаждането в което искате да спрем с изнасилванията миналата седмица щото малко в повече ви дойде! Или няма такова обаждане а?
    Дейба нещастните презряни циганки!

  3. Записът е истински, но естествено е орязан по вкус. Циганите предлагат 50 на 50, после ние им правим предложение за среща извън града бригада на бригада, те отказват. Остава варианта в града, където се знае наистина, че шансът да стане нещо е минимален. Всеки може да се прецени кой прав и кой крив. Циганите правят номера в равни боеве винаги. Ние пък сме 3 пъти повече и не виждам причина да си орязваме 2/3 от хората. Циганите като са много ербапи да излезнат 1 път с по-малка бройка, както ние няколко пъти вече. Нищо няма да изгубят. Има и една подробност, че цяла седмица им го сипваме яко и те трябва да са на зор за бой.

  4. ХАХАХАХА майкажи дейба мангали ПУСНЕТЕ И ДРУГИЯ ЗАПИС !!! Стоян ако е мъжкар да прати записа с обаждането на 23.09 около 13:00ч с нашето предложение към тях. Майка ви дейба смешна, пак половинчати неща и изкривяване на истината.

  5. Тъй като господата от задния двор на ВСИ превърнаха цялата история около дербито в медийна война, ние сме длъжни да разясним цялата история. Още в четвъртък беше ясно кога и къде ще се събираме преди мача. Часът на събиране беше 15:00 в заведението, в което бяхме.
    В петък преди дербито тяхния човек се обади с предложение за преди мача. В събота им беше върнато обаждането, като нашите условия бяха бригада срещу бригада след мача при възможност извън града, защото толкова рано нямаше да сме събрани. Тъй като очевадно имат записи, ще ги помолим да пуснат и този, който така угодно пропуснаха. Датата на разговора е 23.09.2017 непосредствено след посещението в Катуница. В крайна сметка се уточтихме да се чуем отново в неделя, откогато са последните два звукозаписа. Коментира се защо не сме се видяли преди мача, но забележете думите “айде събирайте се”, които се отнасят точно за предложението ни да се видим след мача. В тези записи никъде не фигурира, че не искаме среща, а че срещата няма да е по обед в деня на мача. Непосредствено след края на мача беше позвънена на лицето, което говори от тяхна страна и на още един представител на групите им, които не си вдигнаха телефоните, след което тръгнахме от заведението. Последният звукозапис е правен в момента, в който вече бяхме на Семинарията, а те все още в заведението.
    Драги смехурковци, уж имате голямо желание за срещи, ние ли да ви казваме, че организацията на такова събитие не става от петък за неделя сутрин? Имаме уговорка да се чуем в деня на мача, а още сутринта пускате съобщение в разни сайтчета, че сте отправили оферта. Как очаквахте, че полицията няма да залости и двете групи като всичко става медийно достояние? Как очаквате, че следващия път може да се случи нещо, като пускате разни записи? Искате на всички да ни слушат телефоните ли? Така не се прави ако имаш голямо желание. Пуснете записа, в който ви се обадихме на 23.09 и ви предложихме среща извън града след мача, спрете за изкривявате истината. И само един жокер, в 22:00 вече градът беше абсолютно чист и нищо не пречеше да излезнем някъде. Качете липсващия запис, където става ясно, че отказ няма, има наше предложение за след мача.

  6. Жълтите ще се ядосат и ще звънят на Локо Горна да си организират бой…. с нас явно няма да стане…по лесния начин!

  7. Истината е, че жълтурите са сган, ама като циганите! Те също са “смели” като са много и са повече! Особено, ако другите са по-малки! Същински цигани!

    Иначе по форумите са ненадминати биячи и ебачи! В реалния живот обаче са тъпи селяни, които обичат масата, чалгата и кифтетата!
    Тва са жълтите селяни!
    Убеден съм, че записите са реални, защото локомотивци никога не биха паднали толкова ниско! Виж, ако са жълтурите, те са царе на плагиатството и клеветата!
    Кво стана с полицая от Локото селтаци?
    Нещо май пак се осрахте?

  8. Преди хората ходеха заедно и спокойно на мачове, сега няма как да заведеш детето си и да го закърмиш със спорта! Заради ей такива отритнати и изолирани от обществото бандички, които използват всякакви методи да нахранят с бой, смачканото си его! Жалки сте момчета и се надявам всеки, който упражнява насилие, да бъде осъден по бързата процедура, за да можем отново да имаме нормален спорт.

  9. Жълти мишки страхливи цял живот сте били такива дебнете децата по 10човека на 2 и това са ви номерата..

  10. абсолютно безмислени истории, хора без работа, ще се клепат и уж ще се бият и кво ще стане като спечелят… тъпа история

          1. mangal si ti utaiko gnusna dolna selska kolko pati qdete boi na razli4ni frontove kak imash dumata da govori6 be minet skapan kolko pati vi unijaha be putko nekadurna .. da ti sera na liceto

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker