бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутболЦСКА София

Алмейда категорично отказва да преподпише с Локо, ясно е къде отива през лятото

Защитникът на Локомотив (Пловдив) Диниш Алмейда твърдо отказва да подпише нов договор със “смърфовете”, въпреки че още преди месец му е било отправено предложение за удължаване на контракта с подобрени условия.

По всичко изглежда, че португалецът, който вече се разписа в първата контрола за пловдивчани ще премине в столичния гранд ЦСКА-София през лятото като свободен агент, пише “Тема Спорт”.

Алмейда се представи много силно в Локомотив през изминалата 2020 година. Неслучайно мнозина специалисти го определят за най-класния централен бранител в първенството. Той бе доведен на “Лаута” лично от Бруно Акрапович и босненецът много харесва качествата му.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

От ЦСКА-София са преценили, че няма смисъл да плащат трансферна сума сега, тъй като в момента се обиграва триото Антов-Матей-Занев, което под ръководството на Акрапович стабилизира значително представянето си. В най-голяма степен това важи за нидерландеца, който при Стамен Белчев, бе, меко казано, неубедителен.
През лятото договорът на капитана Занев изтича, но се очаква да бъде подновен. Опитният бранител обаче става на 36 години и ще му е трудно да играе на високо ниво в сгъстен цикъл. Антов пък е твърде вероятно да бъде продаден след края на сезона, тъй като интересът към него става все по-голям.

Алмейда вече е отлично адаптиран към българското първенство и на “Армията” няма да му е нужен период за приспособяване. От него ще се изисква това, което е правил и в Локо (Пд) при Акрапович.

Ако ЦСКА-София привлече нов футболист до подновяването на шампионата, това ще е полузащитник, който да е алтернатива на Амос Юга и Жеферсон. Националът на ЦАР е наказан за първия двубой от пролетния дял, в който “червените” ще гостуват на Славия.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker